ну ,я от недавно почитала книжку про цей вид спорту...дуж кльово! там цілий час балакали шось про поєднання 2 культур- західної і східної, купу обрядів(наприклад, Чі-матсуррі- обряд крові ), і вживали купу японських слів... Виявляється кікбоксинг включає ше й медитацію! хто займався розкажіть!то правда так цікаво? бо тут тіки про футбол і балакають) НЕ КАЖІТЬ МЕНІ, ЩО Я МАЮ РОБИТИ І Я НЕ СКАЖУ КУДИ ВАМ ЙТИ.
про поєднання двох культур я чув, але напрактиці ніколи не звертав уваги!!!!! Взагалі К-нг Класна штука, тільки я зароз шкодую шо мене невчали бити заборонені удари! Саме вправляння дуже цікаве та виснажливе іноді я хотів відірвати руку разом із рукавицею ,томушо вони не надавали мені вільно володіти рукою(шоч потім у бою ніколи незвертаєш увагу які удари приймає рука!)! Честь і слава
Volya, наскільки я зрозуміла ,заборонено бити в суглоби ,шию,пах. а в шо ви одягались?там є якісь спец костюми? НЕ КАЖІТЬ МЕНІ, ЩО Я МАЮ РОБИТИ І Я НЕ СКАЖУ КУДИ ВАМ ЙТИ.
Ми мали спец. бинти, по яких надівали рукавиці(або зразу рукавиці!!!!!!!!) мали шльоми та "пінетки"(шось типу мяких кедів!!!!!!!!) та спирт!!!!!!-для пиходу у свідомість
gL@ve, я займався у себе в школі підчас навчання(тільки 10 клас ). у нас був тренер він зак фізкультурний, і школу "Спартак" (над замком) сам виступав тай і нас возив його Андрієм кликали. зараз він "мафіозі" у Києві!!!