не стільки коли кидабть на вітер, скільки коли потім зрікаютсься їх И тогда пришел ко мне Жаб и посмотрел на меня большими глазами, и я понял - если кого-то любишь, то он обязательно вернётся к тебе так, как вернулся ко мне мой друг - Жаб.
а в мене зараз якийсь такий фороший,комфортний настрій...почуття захищеності...я дома!Уррррррря Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
Сьогодні у всіх настрій повинен бути піднесений!!!!!!!!!! СЬОГОДНІ Ж СВЯТО!!!!!!!!! Всіх вітаю з 14 ЖОВТНЯМ ДНЕ УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ, КОЗАЦЬКОГО ВІЙСЬ І СВЯТОЇ ПОКРОВИ!!!!!!!!!!!!!!!! СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!!!!! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Хай живе і процвітає ненька УКРАЇНА А ми будем пам'ятати, що вона ЄДИНА!!!
а я вітаю з ДНЕМ СТУДЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!а настрій симпатичний і кольоровий... Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!