Що говорити про те, чого в нас немає. Через дурну рижу сволоч ми втратили свій ядерний потенціал і стали маріонетками в політиці ядерних держав світу. З НАМИ НІХТО НЕ РАХУЄТЬСЯ!!!!!!!!!! Хай живе і процвітає ненька УКРАЇНА А ми будем пам'ятати, що вона ЄДИНА!!!
DFN, Подивись тверезо на ситуацію, нам ніхто не дозволить відновити ядерний потенціал держави, або інакше буде таке як в Іраку Хай живе і процвітає ненька УКРАЇНА А ми будем пам'ятати, що вона ЄДИНА!!!
особисто мене дістала "війна" між Ющенко і Тимошенко дістало те, що вона хоч щось робить для української нації(незважаючи на те, що єврейка і з Східної України), а він чухає ... і думає як би то було добре, щоб його обрали в Президенти знову!!!
Додано (14.05.2008, 02.07) --------------------------------------------- Парламент фігня - зараз нам потрібна сильна позиція авторитарного Президента, який "підімне" під себе цих КРОВОСОСІВ "обранців" - хотів би написати "обї.....", але культура не дозволяє!!!
Додано (14.05.2008, 02.11) --------------------------------------------- рік - два нормальної диктатуринаведе порядок!!! а потім можна подумати і про демократію, але не зараз - бо кожне ч..о думає про свою за..., а не про інтереси держави!!! а тим гнидам комуністам треба допомагати!!! - зійти в могилу
Додано (14.05.2008, 02.12) --------------------------------------------- Posseydon, ядро ядром, а без Хребта, і ракетна установка не допоможе!!!
Додано (15.05.2008, 15.38) --------------------------------------------- Posseydon, Подивись тверезо на ситуацію, нам ніхто не дозволить відновити ядерний потенціал держави, або інакше буде таке як в Іраку -- та нічого подібного, просто тишком нишком закупити на чорному ринку декілька ядерних установок - і все беде тіп-топ! Де купити і в кого? та москалі самі продають ядерну зброю, тай Іран нам винен за "Кульчугу"!!! ви подумайте логічно якась там Індія і Пакистан володіють ядерним боєзапасом, а ми така Велика Європейська держава пасемо задніх? міністри оборони просто потрібні нормальні, тай Президента б нам потвердішого , хоча б такого як Путін - він для Росії чимало зробив на відміну від Єльцина і з нею (Р) знову тепер рахуються!!! А наш заладив на все горло як сорока - "дорогі друзі"...
ВИЩЕ ЗА СИЛУ НЕМАЄ НІЧОГО - ОКРІМ ЛЕГІОНУ!!! БО Я Є ЗЛО І ІМ'Я МЕНІ ЛЕГІОН!!!
Згідний, що треба порядку, але диктатура вже своє віджила (ЧИ НІ???). Варто підвищувати моральну культуру громадян України, зокрема тих хто при владі. Якби усі виконували ті норми та закони, що у нас де-юре діять то було б набагато краще. Я так думаю. Нам потрібна сильна особистість, але не потрібен тиран!!!
Ант, якось парадоксально звучить...жидо-вірменка дбає про українську націю..ти сам у це віриш...вона авантюристка яка дбає про власну кишенюі , крім того вона своїм популізмом довела інфляцію до фоігенних висот...толку що стипендія тепер 300, раніше на 150 можна було більше купити... Бог і Україна