було б бажання,можна зрозуміти все і всіх! Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
Hyliganka, але в не завжди одного бажання достатньо. інколи щоб образитись а відповідно і не зрозуміти вистачає якоїсь дрібниці і тоді людина маючи бажання розуміти НЕ ХОЧЕ цього робити або не може) так що теорія не завжди сходиться з практикою
Просто інколи люди просто втомлюються розуміти когось,коли ніхто не розуміє їх (та й самі себе не можуть зрозуміти) ... Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
Posseydon, Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
А мені здається,навпаки,люди зараз стали трохи вільніші і ...як би то сказати...не такі шаблонні:) Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
Akela, ну це як з якої сторони дивитися...завжди є вибір...стакан наполовину пустий...чи наполовину повний:))) Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
Akela, шаблони, проблема вибору.. це поняття індивідуальні і залежать від психологічних особливостей індивіда... тут не має і не може бути якихось правил чи норм Бог і Україна
wiedzmin, вибір в людини є завжди...якнайменше це вибір між життям і смертю! Дякую тим,хто мене любить-ви робите мене кращою! Дякую тим,хто мене ненавидить-ви робите мене сильнішою! Дякую тим,кому взагалі всерівно-ви потрібні для масовки! Я ВАС ВСІХ ЛЮБЛЮ!
ойойой...понаписували тут(сорі немаю сил то всьо читати).. скажу так: всі люди різні, всі по своєму прекрасні!!! а розуміння народжується з людиною, а мудрість приходить з часом... час всесильний, лікує, загоює, але память не стирає!!!! Perfise te
Повідомлення відредагував neformat - Вт, 29.01.2008, 15.01